|

δικαιούχοι

You are here:

ΣΕΓΕ - Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος

Ο ΣΕΓΕ είναι μία Οργάνωση με πανελλήνιο, μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και απευθύνεται στις γυναίκες που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα. Ο ΣΕΓΕ παρέχει στις γυναίκες επιχειρηματίες της Ελλάδας το περιβάλλον για να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους και τον εαυτό τους. Προωθεί τη νεανική επιχειρηματικότητα, βελτιώνει την αναγνώριση των επιτευγμάτων τους και υποστηρίζει την ανάπτυξη των γυναικείων επιχειρήσεων μέσω της έρευνας και της πληροφόρησης. Ο ΣΕΓΕ προωθεί το ήθος και την ηθική στη γυναικεία επιχειρηματικότητα, ενώ αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που καταδεικνύουν αίσθημα κοινωνικής ευθύνης.

SEGE_Logo_en
sqr031-col1
sqr031-col2

Ο ΣΕΓΕ δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη και ιδιαίτερα στην περιοχή της Μεσογείου και των Βαλκανίων μέσω της συμμετοχής του σε διεθνή και ευρωπαϊκά προγράμματα. Ο ΣΕΓΕ δραστηριοποιείται για τη βελτίωση και την αύξηση της συμμετοχής των γυναικών στην επιχειρηματική δραστηριότητα, παρέχοντάς τους όλες τις πληροφορίες και τη βοήθεια που χρειάζονται για να διευκολυνθεί η σταδιοδρομία τους. Ο ΣΕΓΕ έχει διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στην εξάλειψη των διακρίσεων λόγω φύλου στον χρηματοπιστωτικό τομέα, προωθώντας τη γυναικεία επιχειρηματική δραστηριότητα.

Ο ΣΕΓΕ απαριθμεί σήμερα περισσότερα από 1.300 μέλη από όλη την Ελλάδα, τα οποία απολαμβάνουν τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Συναναστρέφονται με γυναίκες επιχειρηματίες που είναι ομοϊδεάτισσες και πρόθυμες να μοιραστούν ιδέες, πληροφορίες και ευκαιρίες.
  • Λαμβάνουν υπηρεσίες συμβουλευτικής, καθοδήγησης και κατάρτισης προκειμένου να υποστηρίξουν την επιχείρησή τους.
  • Παρακολουθούν εκδηλώσεις και συνέδρια που σχετίζονται με ζωτικά θέματα της επιχειρηματικότητας.
  • Διευρύνουν την επιχειρηματική τους δικτύωση και τις γνώσεις τους μέσω της πρόσβασης σε επιχειρηματικά δίκτυα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Συμμετέχουν και επωφελούνται από τη θέση του ΣΕΓΕ ως αντιπροσωπευτικού φορέα για την ενίσχυση των κοινωνικών, πολιτικών και επιχειρηματικών θεμάτων που αφορούν τις γυναίκες επιχειρηματίες.

Ανταλλάσσουν εμπειρίες, αποκτούν πρόσβαση σε γνώσεις και αναζητούν νέους δικαιούχους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Ο ΣΕΓΕ συνδυάζει εμπειρία και σταθερότητα, καθώς από το 1997 βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της Γυναίκας Επιχειρηματία. Στόχος του Συνδέσμου είναι η βελτίωση της θέσης της γυναίκας σε όλες τις πτυχές της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής. Μέσω της Συμβουλευτικής, της Εκπαίδευσης, της Κατάρτισης, του Mentoring και του Coaching, ο ΣΕΓΕ διευκολύνει τη γυναίκα να ακολουθήσει καριέρα στην επιχειρηματικότητα και στηρίζει τη βιωσιμότητα της Ελληνικής Γυναικείας Επιχείρησης, συμβάλλοντας ενεργά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας.

Το ΣΕΓΕ βοηθά τις γυναίκες να αναπτύξουν νέες ιδέες και να αποφύγουν τις συνήθεις παγίδες. Με εκτεταμένη εμπειρία στη δημιουργία επιχειρήσεων, καινοτομιών και την ανάπτυξη υποστηρικτικών υπηρεσιών, ρυθμίσεων, πολιτικών και χρηματοδοτικών εργαλείων διεθνώς, ο ΣΕΓΕ κατανοεί τις επιχειρηματίες και τον τρόπο που πρέπει να τις υποστηρίξει.

326550951_596328068922793_5894710965515072205_n